OVER ONS

QUAR7IERR is een fashion merk gevestigd in Nederland. Werd in 2019 opgericht door ondernemer Montell Jordan Vrede, wiens visie en passie de drijvende kracht zijn achter het merk.

De naam QUAR7IERR, uitgesproken als 'KWARTIER', is geïnspireerd op de betekenis van 'buurt', 'hood' of 'wijk'. Het staat symbool voor de hechte gemeenschap waarin we allemaal leven en de banden die ons verenigen.

De '7' in QUAR7IERR vindt zijn oorsprong in de wijk Zevenkamp, waar Montell Jordan is opgegroeid in Rotterdam Oost. Het is een eerbetoon aan zijn roots en de gemeenschap die hem heeft gevormd.

Bij QUAR7IERR leggen we de nadruk op hoogwaardige kwaliteit. Onze kleding wordt vervaardigd met behulp van stoffen van hoge GSM (een maatstaf voor stofdichtheid en kwaliteit), wat resulteert in duurzame en comfortabele kledingstukken die de tand des tijds doorstaan.

Onze kenmerkende 'Q7' is een herkenbaar symbool geworden, vooral in onze caps en trainingspakken. Het is een blijk van onze toewijding aan stijl en kwaliteit, en het heeft een speciale plaats veroverd op sociale media.

Bij QUAR7IERR streven we ernaar om de gemeenschap te versterken en te inspireren, en we zijn trots om een weerspiegeling te zijn van de kracht en diversiteit van onze buurten. Sluit je aan bij onze beweging en ontdek de hoogwaardige kleding en stijl die QUAR7IERR te bieden heeft.