PRE-ORDER BELEID

Bij QUAR7IERR streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, zelfs als het gaat om het plaatsen van pre-orders voor onze exclusieve producten. Hieronder vind je ons pre-order verzendbeleid, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

1. Bestelling Plaatsen:
Wanneer je een pre-order plaatst bij QUAR7IERR, ben je verzekerd van een speciaal product dat binnenkort beschikbaar zal zijn. De geschatte verzenddatum van het pre-orderproduct staat vermeld op de productpagina.

2. Verzenddatum:
Pre-orders worden verzonden op de gespecificeerde releasedatum zoals aangegeven op de productpagina. Houd er rekening mee dat deze datum kan worden gewijzigd als gevolg van onvoorziene omstandigheden, maar we zullen je altijd op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen.

3. Gecombineerde Bestellingen:
Als je naast het pre-orderproduct ook andere items wilt bestellen die direct beschikbaar zijn, raden we aan deze afzonderlijk te bestellen. Als je ervoor kiest om ze samen te verzenden, worden alle items in dezelfde zending geleverd zodra het pre-orderproduct beschikbaar is.

4. Annulerings- en Restitutiebeleid:
Je kunt je pre-order op elk moment annuleren vóór de verzenddatum voor een volledige restitutie. Na verzending zijn onze standaard retour- en restitutievoorwaarden van toepassing.

Bij QUAR7IERR waarderen we je geduld en steun tijdens het wachten op je pre-orderproduct. We streven ernaar om je bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken. Als je vragen hebt over je pre-order of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.